fbpx

Over ons

De klant staat centraal 

Liefhebbers van occasions, dat zijn wij. En dan het liefst van jong gebruikte occasions die in zeer goede staat verkeren. Occasions waar u echt de weg mee op wilt. Onze showroom staat er vol mee. Alle auto’s en bedrijfswagens die we aanbieden worden kritisch geselecteerd en gecontroleerd in onze eigen werkplaats. Onderhoudshistorie is altijd aanwezig. Net als een kloppende kilometerstand.

Ervaring te over, want we bestaan al sinds 2008. In dat jaar begonnen we in Hoogeveen. ‘We’ was toen nog Nico Thalen en Silven van Bohemen. Nico is er inmiddels uitgestapt en sinds 2019 heeft Silven de leiding. Tussendoor, in 2011 verhuisden we met het hele bedrijf naar Beilen. Want: nieuw pand, grotere locatie. En daar zitten we nog steeds. Met een enthousiast team van salesmensen en autokenners staan wij altijd klaar voor onze klanten.

Bij ons geen strakke pakken en glimmende schoenen, maar een ruime showroom, waar u naar hartenlust kunt rondkijken en geholpen wordt zodra het u uitkomt. Wij staan voor een laagdrempelige en persoonlijke aanpak. En voor kwaliteit. In onze werkplaats lopen we alle auto’s na en met onze garantiepakketten bieden we de service die elke autokoper goed kan gebruiken.

Kunnen wij u van dienst zijn? Of heeft u een specifieke zoekopdracht? Wij helpen u graag.

Ons team staat voor u klaar

Silven van Bohemen

Directeur

Christian Gillard

Verkoopadviseur

Youri Pomp

Junior Verkoopadviseur

Open chat
Chat met Christian
Hallo,

Waarmee mogen we u helpen?