fbpx

Over ons

De klant staat centraal 

Welkom bij onze showroom, waar wij als liefhebbers van occasions u graag de beste jong gebruikte auto’s en bedrijfswagens presenteren. Wij streven ernaar om alleen voertuigen van hoge kwaliteit in ons assortiment op te nemen, die in zeer goede staat verkeren. Onze selectie is zorgvuldig samengesteld en wordt grondig gecontroleerd in onze eigen werkplaats. Wij zorgen altijd voor een gedetailleerde onderhoudshistorie en een nauwkeurige kilometerstand, zodat u met een gerust hart uw nieuwe auto kunt kiezen.

Onze ervaring in de auto-industrie is ruim, aangezien ons bedrijf al sinds 2008 bestaat. Destijds begonnen Nico Thalen en Silven van Bohemen als partners in Hoogeveen. In 2011 zijn we verhuisd naar Beilen, waar we een nieuw pand en een grotere locatie betrokken. Sinds 2019 heeft Silven de leiding overgenomen en leidt hij ons enthousiaste team van salesmensen en autokenners.

Bij ons vindt u geen strakke pakken en glimmende schoenen, maar een ruime en toegankelijke showroom waar u op uw gemak kunt rondkijken. Wij bieden een persoonlijke aanpak en hechten veel waarde aan kwaliteit. In onze werkplaats worden alle voertuigen grondig nagekeken en met onze garantiepakketten zorgen we voor de service die elke autokoper verdient.

Onze passie voor occasions komt tot uiting in de diversiteit van ons aanbod. Van compacte stadsauto’s tot ruime gezinswagens en van sportieve modellen tot luxe sedans, bij ons vindt u een breed scala aan merken en modellen. Onze voorraad wordt regelmatig vernieuwd, dus er is altijd iets nieuws te ontdekken in onze showroom.

Bij de selectie van onze occasions letten we op verschillende criteria. Allereerst zorgen we ervoor dat de voertuigen in goede technische staat verkeren. Onze ervaren monteurs controleren grondig op mogelijke gebreken en zorgen voor eventuele reparaties voordat de auto’s in onze showroom worden gepresenteerd. Daarnaast letten we op de onderhoudshistorie van de voertuigen, waarbij we de voorkeur geven aan auto’s met een gedocumenteerde en regelmatige onderhoudsgeschiedenis. Verder zorgen we voor een nauwkeurige kilometerstand, zodat u kunt vertrouwen op de informatie die u van ons krijgt.

Naast de technische staat van de voertuigen, besteden we ook aandacht aan de uitrusting en de opties van de occasions. We streven ernaar om auto’s aan te bieden met een uitgebreide uitrusting en moderne opties, zodat u kunt genieten van het comfort en gemak van een recente auto. Denk hierbij aan zaken zoals navigatiesystemen, parkeersensoren, climate control en connectiviteitsfuncties zoals Bluetooth en USB-aansluitingen.

Wij begrijpen dat de aankoop van een auto een belangrijke beslissing is en we streven naar een transparante en eerlijke communicatie met onze klanten. Onze verkoopadviseurs zijn altijd beschikbaar om u te voorzien van gedetailleerde informatie over de voertuigen, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Ook kunnen zij u adviseren over de verschillende garantiepakketten die wij aanbieden, zodat u kunt kiezen voor extra zekerheid na de aankoop van uw occasion.

Naast de verkoop van occasions bieden wij ook diverse diensten aan om uw rijervaring zo aangenaam mogelijk te maken. Zo kunt u bij ons terecht voor het onderhoud en de reparatie van uw voertuig in onze eigen werkplaats. Onze ervaren monteurs zijn gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van verschillende automerken en zorgen ervoor dat uw auto in optimale conditie blijft. Daarnaast bieden wij ook diverse accessoires en upgrades aan, zoals winterbanden, trekhaken, inbouw van navigatiesystemen en andere personalisatie-opties, om uw auto aan uw wensen en behoeften aan te passen.

Wij hechten veel waarde aan klanttevredenheid en streven ernaar om een langdurige relatie op te bouwen met onze klanten. Onze klantgerichte aanpak en uitstekende service hebben geleid tot een loyale klantenkring en positieve reviews. Wij nemen de tijd om naar uw wensen te luisteren, u te voorzien van professioneel advies en u te begeleiden tijdens het gehele aankoopproces. Ook na de aankoop blijven wij graag uw aanspreekpunt voor vragen, onderhoud en eventuele garantieaanspraken.

Als betrokken ondernemers zijn wij ook maatschappelijk verantwoord bezig. Wij streven naar duurzaamheid in ons bedrijfsvoering en nemen verschillende maatregelen om onze ecologische voetafdruk te verminderen. Zo investeren wij in energiezuinige verlichting en apparatuur in onze werkplaats en showroom, scheiden wij ons afval en maken wij gebruik van duurzame schoonmaakmiddelen. Daarnaast stimuleren wij het gebruik van elektrische en hybride voertuigen door deze ook in ons assortiment op te nemen en te adviseren over de voordelen van deze milieuvriendelijke opties.

Naast onze betrokkenheid bij duurzaamheid, zijn wij ook actief betrokken bij de lokale gemeenschap. Wij ondersteunen lokale goede doelen en evenementen en streven naar een positieve bijdrage aan de regio waarin wij gevestigd zijn. Wij geloven in de kracht van samenwerking en zijn trots om deel uit te maken van de lokale gemeenschap.

Wij zijn constant op zoek naar manieren om ons aanbod en onze dienstverlening verder te verbeteren en te innoveren. Wij volgen de laatste ontwikkelingen in de auto-industrie op de voet en investeren in training en opleiding van ons personeel om altijd op de hoogte te zijn van de laatste technologieën en trends.

Kunnen wij u van dienst zijn? Of heeft u een specifieke zoekopdracht? Wij helpen u graag.

Ons team staat voor u klaar

Silven van Bohemen

Silven van Bohemen

Directeur

Youri Pomp

Youri Pomp

Verkoop adviseur

Silven van Bohemen

Directeur

Youri Pomp

Verkoopadviseur

Open chat
Chat met Youri
Chat met Betag
Hallo,

Waarmee mogen we u helpen?