fbpx

Garantie op maat 

De prijzen die u bij de occasions en bedrijfswagens in de online showroom ziet staan, zijn de scherpste meeneemprijzen. Kiest u voor de meeneemprijs, dan krijgt u een aantal extra’s. Wilt u meer garanties, dan kunt u kiezen voor een optioneel afleverpakket. We hebben twee pakketten in de aanbieding, de Betag Basis en All Inclusive. Het Betag Basispakket kost €500,-. Het All Inclusivepakket €1.000,- en is verkrijgbaar op alle auto’s met een minimale verkoopprijs van €4.500,-

De Betag garantiebepalingen:

 

  1. Wie verleent de garantie?
    Betag B.V. verleent garantie op de door Betag verkochte automobielen met een minimale verkoopprijs van €4.500,-. Om voor garantie in aanmerking te komen is de koper verplicht een afleverpakket af te nemen waarvoor afleveringskosten in rekening worden gebracht. Alle garantie herstelwerkzaamheden dienen door Occasion Centrum Betag B.V. te worden uitgevoerd.
  2. Wanneer begint en eindigt de garantie?
    De garantie begint op de dag van aflevering en eindigt drie maanden nadien. De maximale te rijden afstand waarvoor de garantie van toepassing is, bedraagt 10.000 kilometer.
  3.  Welke onderdelen zijn gedekt bij het Betag Basis afleverpakket?

Het Basis afleverpakket is van toepassing op alle bewegende delen van het motorblok en de versnellingsbak. De volgende onderdelen zijn derhalve gedekt: motorblok, zuigers, zuigerveren, bussen, krukas, krukaslagers, krukas poelie, drijfstang, drijfstanglagers, nokkenas, inlaatkleppen, uitlaatkleppen, tuimelaars, tuimelaar as, klepstoters, hydraulische klepstoters, cilinderkop, cilinder koppakking, distributieriem, distributieketting, vliegwiel, tandwielen, spanners, spanrollen, oliepomp, versnellingsbak, primaire as, secundaire as, differentieel, schakelvork, schakelmof, synchromesche wielen en versnellingsbaktandwielen.

4. Welke onderdelen zijn gedekt bij het All Inclusivepakket?

De naam zegt het al. Bij dit afleverpakket zijn nagenoeg alle onderdelen van de auto gedurende drie maanden en maximaal 10.000 kilometer gedekt. Er zijn enkele zeer voor de hand liggende uitzonderingen. Deze zullen wij voor alle duidelijkheid aangeven onder het hoofdstuk uitsluitingen van garantie.

5. Uitsluitingen van garantie
Alle audio, navigatie, entertainment en alarminstallaties zijn uitgesloten van garantie. Normale slijtage, normale geluiden, trillingen en normale verwering zoals verkleuring, verbleking en vervorming zijn niet gedekt. Het normale onderhoud, zoals het afstellen van de motor, verversen en vervangen van (airco) vloeistoffen en filters, smeren, reinigen, vervangen van bougies en zekeringen, vervangen van versleten ruitenwisserbladen, versleten onderdelen van het remsysteem en versleten koppelingsvoeringen wordt niet door de garantie gedekt.

6.Uitleenauto

Bij garantiereparaties kunt u, in overleg met ons, een leenauto meekrijgen. De eerste twee dagen is dit gratis. Vanaf de derde dag vragen wij hiervoor een vergoeding van €15,- per dag. Uiteraard komen de brandstofkosten voor uw eigen rekening.

Een zeker gevoel bij Betag!

Open chat
Chat met Christian
Hallo,

Waarmee mogen we u helpen?