Garantie

Garantie op maat


Wij kennen 2 soorten garantiepakketten, het Betag Basis pakket en een All Inclusive pakket. Het basis pakket is een standaard onderdeel van onze afleveringskosten. Het all inclusive pakket heeft een meerprijs van € 500,- t.o.v. het Basis pakket, en is verkrijgbaar op alle auto’s met een minimale verkoopprijs van € 4500,-.

De Betag garantie bepalingen:

Wie verleent de garantie?

Betag B.V. verleent garantie op de door Betag verkochte automobielen met een minimale verkoopprijs van € 4500,-. Om voor garantie in aanmerking te komen is de koper verplicht een afleverpakket af te nemen waarvoor afleveringskosten in rekening worden gebracht. Alle garantie herstelwerkzaamheden dienen door Occasion Centrum Betag B.V. te worden uitgevoerd.

Wanneer begint en eindigt de garantie?

De garantie begint op de dag van aflevering en eindigt 3 maanden nadien. De maximale te rijden afstand waarvoor de garantie van toepassing is bedraagt 10.000 km.


Welke onderdelen zijn gedekt bij het Betag Basis Garantie Pakket?

Het basis garantiepakket is van toepassing op alle bewegende delen van het motorblok en de versnellingsbak. De volgende onderdelen zijn derhalve gedekt: motorblok, zuigers, zuigerveren, bussen, krukas, krukaslagers, krukas poelie, drijfstang, drijfstanglagers, nokkenas, inlaatkleppen, uitlaatkleppen, tuimelaars, tuimelaar as, klepstoters, hydraulische klepstoters, cilinderkop, cilinder koppakking, distributieriem, distributieketting, vliegwiel, Tandwielen, spanners, spanrollen, oliepomp, versnellingsbak, primaire as, secundaire as, differentieel, schakelvork, schakelmof, synchromesche wielen en versnellingsbaktandwielen.


Welke onderdelen zijn gedekt bij het All Inclusive Garantie Pakket?

De naam zegt het al, bij dit garantie pakket zijn nagenoeg alle onderdelen van de auto gedurende 3 maanden of maximaal 10.000 km gedekt. Er zijn enkele zeer voor de hand liggende uitzonderingen deze zullen wij voor alle duidelijkheid aangeven onder het hoofdstuk uitsluitingen van garantie.


Uitsluitingen van garantie.

Alle audio, navigatie, entertainment en alarminstallaties zijn uitgesloten van garantie ! Normale slijtage, normale geluiden, trillingen en normale verwering zoals verkleuring, verbleking of vervorming zijn niet gedekt.

Het normale onderhoud zoals afstellen van de motor, verversen en vervangen van (airco) vloeistoffen en filters, smeren, reinigen, vervangen van bougies en zekeringen, vervangen van versleten ruitenwisserbladen, versleten onderdelen van het remsysteem en versleten koppelingsvoeringen wordt niet door de garantie gedekt.

Uitleenauto.

Bij garantie reparaties kunt u, in overleg met ons, een leenauto meekrijgen. De eerste twee dagen is dit gratis. Vanaf de derde dag vragen wij hiervoor een vergoeding van € 15,- per dag. Uiteraard komen de brandstofkosten voor uw eigen rekening.

Zo kunt u zelf uw garantie bepalen. Een zeker gevoel bij BETAG.

scroll up